Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με την βασίλισσα Ελισάβετ: Το βιντεάκι που την «ξεβρακώνει»

Αποκαλύψεις «φωτιά»

9 Μαΐου 2022 09:58
Σάλος με την βασίλισσα Ελισάβετ: Το βιντεάκι που την «ξεβρακώνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το BBC στα πλαίσια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα αρκετά από τα home video της Ελισάβετ που σκιαγραφούν την προσωπικοτητά της, εκτός θρόνου. Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις, για κάποιους άβολες και για κάποιους άλλους ντροπιαστικές, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον πρίγκιπα Άντριου ο οποίος φέρεται να παρακολουθούσε πορνό επί δύο μέρες κλειδωμένος σε σουίτα VIP ή αλλιώς όπως λέγεται απόλαυσε έναν σόλο μαραθώνιο αυτό-ικανοποίησης.

Πως μεγάλωσε τα παιδιά της και πως συμπεριφορόταν στο σπίτι; Την έχετε δει να κυνηγά στον κήπο τον νεαρό Κάρολο; Το ντοκιμαντέρ «Elizabeth: The Unseen Queen» προέρχεται από το προσωπικό της αρχείο, το οποίο για πρώτη φορά έδωσε στην δημοσιότητα και σε αυτό φαίνεται ακόμη και η ίδια να κρατά την κάμερα.

Η γεμάτη ενέργεια και χιούμορ μαμά

Το προσωπικό αρχείο της βασίλισσας Ελισάβετ άνοιξε και με την έγκριση της, παραδόθηκαν προς μελέτη και επεξεργασία για το BBC εκατοντάδες όπως λέγεται home video τα οποία τραβήχτηκαν από εκείνη ή από τον σύζυγο της Φίλιππο.

Επειδή όπως όλοι καταλαβαίνουμε έπρεπε να περάσουν αυτά τα παλιά αρχεία από ψηφιοποίηση, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ετοιμαστεί αυτό το ειδικό documentar για την βασίλισσα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Τα video αυτά έχουν και κάποιες πιο juicy λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής που την αφορούν, αφού θα την δούμε και στα πρώτα ραντεβού και τις επισκέψεις του Φίλιππου στο παλάτι πριν αρραβωνιαστούν και πριν στεφθεί βασίλισσα.

Θα την δούμε όμως και τις ανεπίσημες στιγμές από κάποια πολύ σημαντικά ταξίδια της, αλλά και πως συμπεριφερόταν στα παιδιά της. Πως τα τάιζε ως μωρά και τα παιχνίδια που έκανε μαζί τους.

Εδώ θα την δούμε να κυνηγά τον μικρό Κάρολο ή να αστειέυεται με την Άννα και τον Ανδρέα, να χορεύει σε πριβέ μικρές γιορτές του παλατιού, να κάνει συνεχώς αστεία, γιατί ως γνωστόν, υπήρξε μεγάλο πειραχτήρι και το χιούμορ της είναι μνημειώδες.

Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «The Unseen Queen» θα μεταδοθεί στις 29 Μαϊου, μία μέρα δηλαδή πριν ξεκινήσουν και οι επίσημοι εορτασμοί σε όλη την Βρεατανία και τις χώρες της κοινοπολιτείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share