Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέλει να το ξεχάσει: Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκραξε δημόσια τη Ναταλία Γερμανού

Ποιος ήταν ο λόγος;

8 Μαΐου 2022 14:46
Θέλει να το ξεχάσει: Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκραξε δημόσια τη Ναταλία Γερμανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν έναν χρόνο πριν η Ρούλα Κορομηλά είχε κράξει δημόσια τη Ναταλία Γερμανού σχετικά με ένα tweet που είχε κάνει.

Ο λόγος ήταν το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και οι καταιγιστικές εξελίξεις που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αφού ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές είχαν ασχοληθεί εκτενώς το θέμα.

Δείτε επίσης: Δημόσια έκκληση από την Ναταλία Γερμανού: «Σας παρακαλώ πολύ...»

Κάποια αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν μεταδόθηκαν από πολλές εκπομπές, μεταξύ αυτών και στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Alpha.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, γράφοντας στο twitter: "Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο".

Ωστόσο αυτή η κίνησή της είχε βρει αντίθετη την Ρούλα Κορομηλά, η οποία θέλησε να της απαντήσει με μια ανάρτηση στο Twitter. "Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποια Ρούλα Κορομηλά; Αυτή τη δουλειά έκανε η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ένας από τους καρδιοκατακτητές των 80s και γόη του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ο ίδιος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις κάμερες.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» στη Ρούλα Κορομηλά για το διαζύγιο από τον Νάσο Γαλακτερό - «Κάτι συνέβαινε...»

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο άγριος χωρισμός του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Κορομηλά και ο πρώτος γάμος

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share