Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζήλεψε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει σεξ τρεις φορές τη βδομάδα κι εμείς δεν...» (Video)

Επικές ατάκες!

8 Μαΐου 2022 13:55
Ζήλεψε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει σεξ τρεις φορές τη βδομάδα κι εμείς δεν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και είχε κάνει πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: Χαμός στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Μόλις έγινε γνωστό

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως κάνει τρεις φορές την εβδομάδα σεξ, προκαλώντας τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα που δεν άφησε αυτή τη δήλωση να πέσει κάτω.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ακόμα ζευγάρι με τη Φαίη Σκορδά και δε δίστασε να δηλώσει: «Ο Παπαδάκης κάνει τρεις φορές τη βδομάδα sex κι εμείς δεν κάνουμε τρεις φορές το χρόνο…»

Δείτε το απόσπασμα:

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Γιώργου Παπαδάκη: «Υποδυόμουν για 10 χρόνια τον νεκρό αδερφό μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα Τρέλα" του Θέμου Αναστασιάδη πριν χρόνια είχε βρεθεί ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τότε ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη κατά την οποία δεν δίστασε να εξομολογηθεί μια άγνωστη μέχρι πρότινος πτυχή της ζωής του που συγκλονίζει.

Δείτε επίσης: Ούρλιαζε ο Γιώργος Παπαδάκης: Το περιστατικό που οδήγησε στον «χωρισμό» με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Ο ίδιος αποκάλυψε πως για 10 χρόνια υποδυόταν τον νεκρό αδερφό του, ώστε να μην νιώσει η αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down την έλλειψή του.

Γιώργος Παπαδάκης

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1 με αφορμή την τότε δολοφονία του μέλους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος ήταν δεμένος με την αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down, αποκάλυψε ότι λόγω του ότι και δική του αδερφή ήταν πάσχουσα από το ίδιο σύνδρομο και είχε μόνον εκείνον στην ζωή της, της απέκρυπτε τον θάνατο του αδερφού τους για να την προστατέψει από σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα. Έτσι, για 10 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον νεκρό αδερφό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share