Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλες οι γενιές μαζί: Η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου ποζάρει μαζί με την εγγονή της, Μαρία Βοσκοπούλου (photo)

Την λατρεύει!

8 Μαΐου 2022 11:15
Όλες οι γενιές μαζί: Η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου ποζάρει μαζί με την εγγονή της, Μαρία Βοσκοπούλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της έχει η Άντζελα Γκερέκου, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον γοητευτικό αδελφό της.

Την ίδια αγάπη φαίνεται πως τρέφει και η κόρη της ηθοποιού, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία λατρεύει όσο τίποτα τη γιαγιά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει τις τρεις γενιές μαζί να κάνουν βόλτα.

Αυτή τη φορά η Μαρία Βοσκοπούλου πόζαρε πλήρως χαρούμενη στην αγκαλιά της αγαπημένης της γιαγιάς, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Άντζελα Γκερέκου: Αυτός είναι ο νέος άνδρας βράχος στο πλευρό της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, με τον ίδιο να μην έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική του ζωή με την Άντζελα Γκερέκου και να τραβά το ενδιαφέρον, όποτε το έκανε.

Ο «Πρίγκιπας», που είχε σημαδευτεί και από μια άλλη γυναίκα, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος από το 1996 με την Άντζελα Γκερέκου, ενώ το 2001 είχε έρθει στη ζωή η μοναχοκόρη τους, Μαρία.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και πάντα κοίταζαν ο ένας τον άλλο με θαυμασμό, ακόμα και μέχρι το τέλος του γνωστού τραγουδιστή.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Άντζελα Γκερέκου στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του, παρά τα δύσκολα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί.

Σήμερα, η ίδια προσπαθεί να πιάσει τη ζωή της από την αρχή και παίζει στη σειρά το Mega «Η γη της ελιάς», ενώ πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Δημητρούλη, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share