Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ερωτιάρης ο Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ (Video)

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

7 Μαΐου 2022 15:41
Ερωτιάρης ο Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark πριν τρία χρόνια και είχε αποκαλύψει πολλά για την προσωπική του ζωή, όπως το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ.

Δείτε επίσης: Ένα ανάκτορο λίγο πιο έξω από την Αθήνα: Αυτό είναι το τεράστιο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Τι απαντά στις κριτικές; “Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα”, είπε και εξήγησε ότι του αρέσει η εποικοδομητική κριτική.

Για τις αρνητικές κριτικές δήλωσε ότι ο καθένας έχει ευθύνη όσων κάνει και εκτίθεται για αυτό.

Πότε απολαμβάνει να είναι γυμνός: “Στο μπάνιο στη θάλασσα. Είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι το νερό πάνω στο σώμα σου”

Τι είναι καλύτερο από το σεξ; “Να κάνεις σεξ με πάρα πολλή αγάπη και με έναν υπερβατικό τρόπο και να αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα ενωμένος με τον άνθρωπό σου”.

Από το 1 έως το 10 πόσο καλά φιλάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; “Είναι αρκετά δύσκολο να εστιάσεις πόσο καλό είναι από τεχνικής άποψης όταν έχεις από πάνω σου το συνεργείο” και τη έβαλε 10 με τόνο.

Το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κάτιας; “Είναι εύκολο, τα μάτια της”.

Ο μεγαλύτερος φόβος του; Ότι δεν θα προλάβει να κάνει σε αυτή τη ζωή αυτά που πρέπει για να μην επιστρέψει επειδή πιστεύει στη μετενσάρκωση.

Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ; “Στη θάλασσα”.

Η καλύτερη και η χειρότερη συνεργασία του; “Η καλύτερή μου συνεργασία ήταν η Άννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα. Η χειρότερη μου συνεργασία ήταν στο Χάος με την Άννα Βίσση υπό την έννοια ότι δεν ήμουν έτοιμος για το μέγεθός της”, είπε ο Σάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share