Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όταν ήμουν μικρός, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο» (Video)

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

7 Μαΐου 2022 15:05
Όλα στη φόρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όταν ήμουν μικρός, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα». Με αφορμή τη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο που άνηκε στο οικογενειακό περιβάλλον του.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον Νίκο Οικονομόπουλο - "Κόπηκε από τους συνεργάτες μου..."

«Έχω και εγώ μια ιστορία απ’ όταν ήμουν μικρός και δεν είπα ποτέ τίποτα στην μάνα μου. Και μάλιστα, έγινε μπροστά στα μάτια της, γιατί είχα αναιμία και μου έκαναν ενέσεις. Κάποια στιγμή είπε η μαμά μου σε αυτόν τον κύριο, που ήταν οικογενειακός φίλος, να με κρατήσει λίγο. Ήμουν γυμνός για να μου κάνει την ένεση και άρχισε να με χαϊδεύει.
Ήμουν μικρό παιδί και μου έκανε εντύπωση. Δεν ήμουν ψυλλιασμένος και το ψυλλιάστηκα. Με απασχολούσε κι αν θα το πω στη μαμά μου μέχρι και έναν χρόνο πριν πεθάνει. Δεν ήθελα να της χαλάσω την εικόνα γιατί ήταν οικογενειακός φίλος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δείτε το βίντεο

Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Πουλόπουλο: «Μπορεί να σου άφησε κατάλοιπα...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος αρπάχτηκαν ξανά στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον κακό χαμό που έγινε μεταξύ τους πριν μερικούς μήνες.

Ακολουθεί ο διάλογος που έφερε την ένταση:

Α.Μ.: Ο Γιάννης έχει την άποψη ότι τα λέει όλα σοβαρά, εσύ λες ότι τρολάρει… Καλά, εσύ το πιστεύεις, εδώ πιστεύεις στο Σασμό ότι γίνεται.

Α.Μ.: Έχω προλάβει να πω τι;

Γ.Π.: Γιατί φωνάζεις;

Α.Μ.: Έχεις αυτό το ελάττωμα τον τελευταίο καιρό, εγώ σε δικαιολογώ γιατί έχεις περάσει κορονοϊό και μπορεί να σου έχει αφήσει κατάλοιπα. Και χθες τα ίδια έγιναν. Συν το γεγονός ότι ξέρεις ότι σ’ αγαπάω και είμαι ανεκτικός.

Μικρούτσικος Πουλόπουλος

Γ.Π.: Τι έκανα;

Α.Μ.: Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα, γίνεσαι έξαλλος και “όχι”. Τι όχι; Τι ήθελα να πω;

Γ.Π.: Να το δούμε πρώτα και μετά να σχολιάσουμε;

Α.Μ.: Να το δούμε πρώτα, αλλά δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφήνει ο Γιαννάκης.

Κ.Κ.: Εγώ είμαι η παρουσιάστρια.

Α.Μ.: Ναι, αλλά ο Γιαννάκης δεν με αφήνει.

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, η ένταση συνεχίστηκε, αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share