Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου λείπει...»

Η αναφορά στον Βασάλο μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή

7 Μαΐου 2022 13:32
«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου λείπει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» επέστρεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ωστόσο με μια σημαντική απουσία. Μετά από τέσσερα χρόνια ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο Asia Express.

Στο τέλος του «Χαμογέλα και Πάλι!» η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, ο οποίος της έλειψε αρκετά την πρώτη ημέρα απουσίας του!

 Σίσσυ Χρηστίδου

«Λείπει λίγο ο Κωνσταντίνος, να το πω αυτό. Αλλά τουλάχιστον θα έρθεις εσύ αύριο» είπε η παρουσιάστρια στον Παύλο Σταματόπουλο, λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Επανασύνδεση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτογραφία στο αεροδρόμιο που «φούντωσε» τις φήμες

Μέσα από το προφίλ της στο instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 24/4 ότι αποφάσισε να βρεθεί στο Ντουμπάι με τους γιους της. Αυτό ήταν άλλωστε, όπως αποκάλυψε, το όνειρο του μεγαλύτερου της γιου Φίλιππου – Ραφαήλ.

Δείτε επίσης: Έδωσε «πόνο» η Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε την πρώτη φορά που έκανε σεξ (Video)

Όπως επεσήμανε η παρουσιάστρια ήταν και το πρώτο μεγάλο οικογενειακό ταξίδι έπειτα από δυο χρόνια, όπου λόγω πανδημίας είχαν περιοριστεί σε πιο κοντινούς περιορισμούς.

Ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί, όμως, βρισκόταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν ταξίδεψε μαζί τους ή απλά βρέθηκε στο σημείο για να τους αποχαιρετήσει.

Οι δυο τους, μπορεί το 2019 έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις και φροντίζουν να είναι πάντα ενωμένοι για χάρη των δυο παιδιών τους.

Η φωτογραφία είναι από την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τα δυο τους παιδιά βρέθηκαν στο γκισέ για τον έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης αεροδρόμιο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share