Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Νίκος Μάνεσης: «Ο πατέρας μου διαμελίστηκε» (Video)

Η προσωπική εξομολόγηση του δημοσιογράφου

7 Μαΐου 2022 11:39
Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Νίκος Μάνεσης: «Ο πατέρας μου διαμελίστηκε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε το πρωί του Σαββάτου (7/5) ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή το θάνατο του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλούσε μέσω skype με τη μητέρα του αδικοχαμένου αθλητή από τροχαίο και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του από τροχαίο, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Όπως ανέφερε, ένας νταλικέρης παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να διαμελιστεί ο πατέρας του. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η αδελφή του αλλά και η γιαγιά του, οι οποίες γλίτωσαν από θαύμα.

Ο υπεύθυνος του τροχαίου έλαβε ποινή 2 ετών με αναστολή και στην οικογένεια δόθηκε κάποια χρηματική αποζημίωση.

Δείτε το βίντεο:

Πώς είχε χάσει τη ζωή του ο Αδαμάντιος Μαντής

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, το μοιραίο για τον 21χρονο πολίστα τροχαίο είχε σημειωθεί νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο νεαρός αθλητής επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του.

Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος Αδαμάντιος ήταν μάλιστα πάνω στο πεζοδρόμιο, από την αριστερή πλευρά του οχήματος, όταν χτυπήθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο. Σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πολίστας είχε τραυματιστεί στη μέση, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Περίπου ένα χρόνο μετά, το πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά για τις συνθήκες της τραγωδίας ήταν «καταπέλτης»: Σύμφωνα με αυτό, ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χιλιόμετρα, όταν συνέβη το δυστύχημα, με το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο να είναι μόλις 40 χλμ.

Δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ το αυτοκίνητο μάρκας Smart ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος και με αναμμένα τα αλάρμ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share