Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Βόμβα» ολκής από την Άντζελα Δημητρίου: «Μου πήραν τον γιο μου 8 ημερών από την κλινική»

Το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

7 Μαΐου 2022 10:03
«Βόμβα» ολκής από την Άντζελα Δημητρίου: «Μου πήραν τον γιο μου 8 ημερών από την κλινική»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «χαμένος» γιος της υπήρξε για δεκαετίες το μεγάλο «αγκάθι» στη ψυχή της Άντζελας Δημητρίου. Μένοντας έγκυος στο πρώτο της σε παιδί σε πολύ μικρή ηλικία, δεν ξέχασε ποτέ όταν της τον πήραν από την αγκαλιά της μόλις 8 χρονών και βρέθηκε στα χέρια της θείας της για να το μεγαλώσει.

Για δεκαετίες η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να παίξει ένα μεγάλο «θέατρο» υποδυόμενη τη ξαδέρφη του Βαγγέλη. Η στιγμή της αλήθειας όμως ήταν πραγματικά σοκαριστική για τον γιο της, αφού στα 25 του έμαθε ότι η Άντζελα Δημητρίου δεν είναι ξαδέρφη του αλλά μητέρα του. Την ανάγκασε να κάνει μέχρι και εξέταση DNA για να τον πείσει ότι λέει αλήθεια αλλά και να του υποδείξει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας, όπερ και έπραξε.

Άντζελα Δημητρίου γιος

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει. Η θεία μου η συγχωρεμένη το δικαιούται το παιδί. Αυτή τον μεγάλωσε και τον γαλούχησε μέχρι 25 χρονών. Μέχρι τότε ήξερε ότι ήμουν πρώτη του ξαδέρφη. Του το είπα σαν παραμύθι… Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε. Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχω τα ακριβή στοιχεία και να μου πεις τώρα ποιος είναι ο πατέρας. Μίλησε μαζί με τον Αντώνη Κυριακού, πήγε και τον βρήκε… Μου κράτησε (σ.σ: ο γιος της, Βαγγέλης) το χέρι, με κοίταγε μες τα μάτια και μου λέει “θέλεις να σηκωθούμε να μην το κάνουμε γιατί έχω μετανιώσει;” και του είπα ότι “όχι, θα το κάνουμε“» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Μου το πήραν 8 ημερών από την κλινική. Πριν πάει στην εκκλησία ήθελα να το πλύνω το παιδί μου, να το αλλάξω. Ταλκ δεν μπορούσα να του βάλω ούτε κρέμες γιατί είχε μεγαλώσει πια. Τον έβαλα μες τη μπανιέρα, λοιπόν, και του είπα “γιατί δεν σε έπλυνα τόσα χρόνια; Γιατί δεν σε άλλαξα τόσα χρόνια; Επίτρεψέ μου πριν πας στην εκκλησία και να σε παντρέψω να σε κάνω ένα μπάνιο…» κατέληξε η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share