Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Λιώνει» από έρωτα ο Βασίλης Μπισμπίκης: Γεμάτος καμάρι για τη Δέσποινα Βανδή (photo)

Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

7 Μαΐου 2022 09:55
«Λιώνει» από έρωτα ο Βασίλης Μπισμπίκης: Γεμάτος καμάρι για τη Δέσποινα Βανδή (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή κι ο αγαπημένος της βρέθηκε εκεί να την απολαύσει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού τον τελευταίο καιρό εκείνος κι η διάσημη τραγουδίστρια είναι αχώριστοι.

Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος φημολογείται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι, όταν έρθει εκείνη η ώρα, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν από κοντά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Ο ηθοποιός φρόντισε μάλιστα, να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή κι ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το story του:

βανδή μπισμπίκης θεσσαλονίκη

Ενεργός μπαμπάς ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το απίστευτο δώρο που έκανε στο γιο του και η αντίδρασή του (photo)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι φουλ ερωτευμένοι. Αν και στην αρχή της σχέσης τους απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον αδιαφορούν και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Χαλασμός στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αν και ο γνωστός ηθοποιός ταξίδευε μέχρι την Κύπρο συχνά για να είναι κοντά στην αγαπημένη του, που έκανε εμφανίσεις εκεί, δεν ξέχασε ποτέ το ρόλο του πατέρα.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός μπαμπάς και όποτε βρίσκει ευκαιρία περνάει χρόνο με τον 8χρονο Μιχάλη.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε το γιο του και με βοηθό τον ηλιόλουστο καιρό και τον πήγε για ιππασία. Μάλιστα, ανέβασε story στον λογαριασμό του στο Instagram με τις επιδόσεις του μικρού. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γιος του ξετρελάθηκε και άρχισε αμέσως να ιππεύει.

Δείτε το στιγμιότυπο:

γιος Βασίλη Μπισμπίκη ιππασία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share