Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Να' ταν τα νιάτα δύο φορές: Η απίθανη εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη - «Όταν ήμουν μικρή…» (Video)

Αποκάλυψη από την παρουσιάστρια

6 Μαΐου 2022 18:38
Να' ταν τα νιάτα δύο φορές: Η απίθανη εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη - «Όταν ήμουν μικρή…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας και η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί τόσο να γιορτάσει η ίδια, όσο να γιορτάσει και την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου που δεν κρύβει πως υπεραγαπά.

Την Κυριακή 8/5 είναι δηλαδή μια διπλή γιορτή για την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: To μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να αδυνατίσει - Το κάνει κάθε φορά για να χάσει κιλά (video)

μενεγάκη ελένη

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την γιορτή της μητέρας

«Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί» έχει δηλώσει η Ελένη στο παρελθόν. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 19χρονου Άγγελου, της 17χρονης Λάουρας, της 14χρονης Βαλέριας και της 7χρονης Μαρίνας.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της, ανέφερε: «Από μικρά παιδιά δεν ξεχνάμε αυτή τη μέρα, από παιδιά έχουμε μάθει να φτιάχνουμε άλλος μία κάρτα, με δωράκια, με μία αγκαλιά… και η κάθε μανούλα παίρνει το καλύτερο δώρο, την ικανοποίηση ότι το παιδί της το μεγαλώνει σωστά… Η μαμά τι περιμένει; Οι μανάδες δεν περιμένουμε τίποτα, οπότε ότι και να σου δώσει το παιδί σου σε κάνει να πετάς, να πετάς από χαρά»!

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν μικρή, είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω, της αγόραζα ένα μαγιό και ένα κραγιόν και της μαμάς μου δεν της άρεσαν καθόλου αυτά…»!

Δείτε το βίντεο

Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη: «Κάποτε υπήρχε και το ξύλο...» (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο από την Αιδηψό, με τον άνδρα που κλώτσησε μία γάτα στη θάλασσα, αφού τη δελέασε πρώτα με ένα ψάρι.

Η Ελένη Μενεγάκη έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα στην εκπομπή της, «Ελένη» και εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με την κακοποίηση αδέσποτων ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είδε το βίντεο και δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι κάποιος έριξε τη γάτα στη θάλασσα.

«Μου κάνει εντύπωση που ακόμα βλέπεις νέους ανθρώπους… Δεν θέλω να χωρίζω σε ηλικίες, αλλά λες, άνθρωποι άλλης γενιάς, έχουν μάθει διαφορετικά, κάποτε υπήρχε και το ξύλο, έτρωγες σφαλιάρα στα σχολεία, ίσως κάποιοι να έχουν μείνει πίσω, αλλά περιμένεις από τους πιο νέους ανθρώπους να είναι τελείως διαφορετικοί. Τι να πεις;», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, καθώς προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρός συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Δευτέρας. Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share