Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2025

Ξεκαθαρίσματα από την Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν...» (Video)

Πού αναφέρθηκε;

6 Μαΐου 2022 16:41
Ξεκαθαρίσματα από την  Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει κάτι στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια, ωστόσο, τοποθετήθηκε και γενικά, ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για την Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που την χωρίζουν όλοι - Το αποκάλυψε!

«Εγώ πάντως αν ήμουν κανάλι -δεν θέλω να σε διώξω γιατί λέγονται πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε γελώντας: «Αρχίζω και ανησυχώ». Τότε η παρουσιάστρια τόνισε τα εξής:

«Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι συνεργάτες μου εδώ. Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω και κόσμο. Τώρα, αποχωρήσεις μπορεί να έχουν συμβεί κατά καιρούς, μπορεί να είναι θέμα παραγωγής, καναλιού και του ανθρώπου που έχει φύγει, χίλια δυο».

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πέρα από εδώ που είσαι εξαιρετικός, αν ήμουν κανάλι θα σε έβαζα οπωσδήποτε σε μια εκπομπή μόδας. Και παράλληλα μπορείς να το κάνεις με εμάς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έκρηξη οργής Κατερίνας Καινούργιου: «Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει χαστούκι...»

Το βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά στην κακοποίηση μιας γάτας στην Αιδηψό, από παρέα ενηλίκων, μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά.

Η παρουσιάστρια βλέποντας το βίντεο με την αδιανόητη πράξη ενός 30χρονου άντρας, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές, και την παρέα του να γελά και να βιντεοσκοπεί αυτο το τραγικό περιστατικό, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

Έκρηξη οργής Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν ντρέπονται οι γελιοί, τα κτήνη; Αυτοί είναι ζώα. Ντράπηκε και η ντροπή. Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει; Ποιος γονιός δεν μαθαίνει στο παιδί του να σέβεται τα ζωάκια;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της

H εκπομπή, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (19/4) πρόβαλε τον επικό καβγά του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor που τους χώρισαν οι άνθρωποι της παραγωγής και η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με τα πλάνα! Παράλληλα, σούσουρο έχει προκαλέσει story της παρουσιάστριας για νέο έρωτα στη ζωή της.

Οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και ευτυχώς που εισέβαλαν οι άνθρωποι της παραγωγής και σταμάτησε ο καβγάς τους.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στη Super Κατερίνα και αφού η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε τα απίστευτα πλάνα, στη συνέχεια η παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσουν να τα προβάλουν και να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Συγκεκριμένα, είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής της: «Χρήστο, σταμάτα το, πάρε τα πλάνα, δεν θα το παίξουμε άλλο, τέλος! Ούτε τα πλάνα, ούτε τίποτα. Δεν θα κάνουμε αναπαραγωγή τώρα σε αυτό, τέλος»!




 

Gossip

Share