Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Νίκο Καρβέλα: Άγριο κράξιμο στο Instagram κάτω από τις φωτογραφίες της συντρόφου του (photo)

Τι συνέβη;

5 Μαΐου 2022 12:35
Σάλος με τον Νίκο Καρβέλα: Άγριο κράξιμο στο Instagram κάτω από τις φωτογραφίες της συντρόφου του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Έλενας Φερεντίνου βιώνει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος πριν λίγο διάστημα υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης έγινε πατέρας για τρίτη φορά και μάλιστα από δίπλα δεν έλειπε η Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης: Ούτε η Πάνια ούτε η Βίσση: Αυτή τη γυναίκα ερωτεύτηκε σφοδρά ο Νίκος Καρβέλας (photo)

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, καθώς εκείνη είναι μόλις 32, ενώ αυτός 70.

Σε μία από τις δημοσιεύσεις της τραγουδίστριας στο Instagram όπου εύχεται στον Νίκο Καρβέλα, αρκετοί έτρεξαν να σχολιάσουν αρνητικά τη μεγάλη ηλικιακή τους διαφορά.

Νίκος Καρβέλας κράξιμο στο Instagram

Το ξέρουν ελάχιστοι: Αυτός ο κούκλος αθλητής είναι κουνιάδος του Νίκου Καρβέλα (photos)

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Νίκος Καρβέλας. Η 32χρονη σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου - με την οποία θα παντρευτούν σύντομα - έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι και το δεύτερο του μουσικού, αφού τον πρώτο του απέκτησε από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Η αγαπημένη του 70χρονου καλλιτέχνη σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει γέννησε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και ο ίδιος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Έτοιμος για το μεγάλο «βήμα» για ακόμη μια φορά

Ο δημοφιλής μουσικός στα 70 του χρόνια, παραμένει... ακμαιότατος και φαίνεται πως είναι έτοιμος για έναν τρίτο γάμο, αυτή την φορά με την 32χρονη τραγουδίστρια, Έλενα Φερεντίνου, όπως μας ενημερώνει το «Yes Magazine».

Ο κούκλος κουνιάδος του Νίκου Καρβέλα

Η τραγουδίστρια και σύντροφος του Νίκου Καρβέλα έχει έναν αδελφό τον Γιώργο, ο οποίος είναι αθλητής και πολύ όμορφος.

Ο ίδιος έχει ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου ανεβάζει προσωπικές του στιγμές με φίλους.

Δείτε φωτογραφίες του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share