Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δυσάρεστα για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Η ανακοίνωση του γιου του, Λάμπη, για τον γάμο (photo)

Τι ανέφερε ο πρωτότοκος γιος του;

5 Μαΐου 2022 10:41
Δυσάρεστα για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Η ανακοίνωση του γιου του, Λάμπη, για τον γάμο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, Λάμπη να παντρεύεται ήταν πολλά.

Ο Λάμπης είναι γιος του πρώην ζευγαριού δημοσιογράφου και έχει μια αδελφή από το δεύτερο γάμο της μητέρας του και έναν αδελφό και μία ακόμα αδελφή από το γάμο του πατέρα του με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης: Λάμπης Ευαγγελάτος: Αυτή είναι η πανέμορφη ετεροθαλής αδελφή του (photos)

Λάμπης Ευαγγελάτος

Ο 26χρονος δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία αφού έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ. Αν και χαμηλών τόνων όταν διάβασε τα δημοσιεύματα θέλησε να απαντήσει τρολάροντας όλα αυτά που γράφονται.

«Lads διαβάζω παντού πως παντρεύομαι. Ξέρεις κανείς πότε και με ποια; Είμαι καλεσμένος;», έγραψε στο instastory.

Δείτε το story του:

Λάμπης ευαγγελάτος γάμος ανακοίνωση

Ένας γάμος πριν από τον Ευαγγελάτο που δε θέλει να θυμάται: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ευτυχισμένη σήμερα στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου, αν και νωρίτερα υπήρχε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, έχοντας υπάρξει ξανά παντρεμένη.

Πριν από το γάμο και την αναγνωρισμότητα που απέκτησε, μαζί με ένα υπερπολυτελές σπίτι, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε σύζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Στεφανίδου σταυρόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share