Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αέρας από Hollywood στο ΣΕΦ: Ποια διάσημη ηθοποιός κάθεται στις κερκίδες;

Ο λόγος για...

4 Μαΐου 2022 22:29
Αέρας από Hollywood στο ΣΕΦ: Ποια διάσημη ηθοποιός κάθεται στις κερκίδες;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διάσημη και βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, Έμα Στόουν, βρίσκεται στο φαληρικό Στάδιο και παρακολουθεί από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό, για τα πλέι οφ της Euroleague, δίνοντας στο γήπεδο μία λάμψη από Hollywood.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του 81χρονου Al Pacino!

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή» και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Μονεγάσκους, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στο Final 4.

Η Έμα Στόουν βρίσκεται στα VIP του ΣΕΦ και ζει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα του φαληρικού Σταδίου και παρακολουθεί ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, δίνοντας άλλη αίγλη στο παιχνίδι.

Δείτε τη φωτογραφία

Αέρας από Hollywood στο ΣΕΦ: Ποια διάσημη ηθοποιός κάθεται στις κερκίδες;

Ερωτευμένος τρελά: Αυτό είναι το άλλο μισό του Νίκου Μουτσινά!

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 όταν τα ρεπορτάζ του καλοκαιριού έκαναν πάρτυ με την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Μουτσινάς έκανε διακοπές με σύντροφο αλλά και καλούς φίλους στο νησί της Σαντορίνης.

Φυσικά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον ο Νίκος Μουτσινάς έχει χωρίσει και είναι πλέον μόνος του. Μάλιστα όλοι γνωρίζουν ότι χώρισαν και επαγγελματικά αφού απο την αρχή ήταν μαζί και στις εκπομπές που έκανε ο παρουσιαστής σε Open και ΣΚΑΪ.

«Φωτιά» στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά: Είναι οριστικό

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει «χτίσει» μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ΣΚΑΪ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε ακόμη μια συμφωνία, τη στιγμή που υπήρξαν συζητήσεις για το αν αποχωρεί.

Παρότι υπήρξαν διαφωνίες του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε ρήξη, αλλά αντιθέτως σε... συμφωνία.

Οι λεπτομέρειες του deal

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για να αναλάβει κεντρική θέση στην κριτική επιτροπή του Masked singer, ενώ ανάμεσα ανάμενονται και οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν την παρουσία του στο talent show του σταθμού του Φαλήρου. Η στελέχωση της επιτροπής βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share