Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι τρυφερές αναρτήσεις τους στο Instagram - Απόσπασμα από την on air πρόταση γάμου

θα συγκινηθείτε!

4 Μαΐου 2022 20:34
Σε πελάγη ευτυχίας Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς:  Οι τρυφερές αναρτήσεις τους στο Instagram - Απόσπασμα από την on air πρόταση γάμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Καίτη Γαρμπή και o Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και το αποδεικνύουν συνεχώς με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, σήμερα, Τέταρτη 4 Μαΐου, το αγαπημένο ζευγάρι έχει επέτειο 25 χρόνων για το γάμο τους, αποδεικνύοντας μάλιστα πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μιας και οι δυο τους έχουν κάποια διαφορά ηλικίας με την Καίτη Γαρμπή, να είναι η μεγαλύτερη.

Για την τόσο ξεχωριστή ημέρα ο Διονύσης Σχοινάς έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, απόσπασμα από την on air πρόταση γάμου που της είχε κάνει σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε και η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ένας άντρας του σήμερα με ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία!"

Δείτε εδώ την ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share