Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξομολόγηση γνωστού πρωταγωνιστή από το Παρά Πέντε: «Με το που ανοίγει την πόρτα ο Γιώργος Καπουτζίδης έπεσα κάτω»

Όλα όσα είπε

4 Μαΐου 2022 17:14
Εξομολόγηση γνωστού πρωταγωνιστή από το Παρά Πέντε: «Με το που ανοίγει την πόρτα ο Γιώργος Καπουτζίδης έπεσα κάτω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Στο Παρά 5" και ταλαντούχος ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη», όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την συγκλονιστική περιγραφή της Δήμητρας Παπαδήμα.

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου

Όπως εξομολογήθηκε, έπαθε υπερκόπωση, με συνέπεια να λιποθυμήσει στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δούλευα πάρα πολύ. Το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά. και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω».

«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πως με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ρέστος ο Αργύρης Αγγέλου: «Ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα βγάλει από το Παρά Πέντε σε...» (Video)

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 πριν μερικές μέρες, όπου και μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια, αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το «Παρά πέντε».

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειρά Παρά Πέντε, όπου και συμμετείχε ενώ αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο υπήρξαν στιγμές που είχε μείνει μόνο με 50 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη Αργύρη Αγγέλου - Τα σχέδια του Γιώργου Καπουτζίδη για το «Παρά Πέντε» (Video)

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το Παρά Πέντε

«Μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε είχα μείνει με 50€ γιατί ότι χρήματα είχα μαζέψει τα έκανα όλα παραγωγή. Ήταν κάποια χρήματα που είχαμε βγάλει αλλά μία παραγωγή κοστίζει αρκετά χρήματα. Το αγαπούσα πολύ όμως και νομίζω ότι αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Όταν είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να αρχίσει να μου αποφέρει αλλά έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί οπότε ξαφνικά λέω παναγία μου τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από τη μαμά και τον μπαμπά και τα αδέρφια μου. Με τρόμαξε πάρα πολύ. Ένα βράδυ καθόμουν σπίτι και είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν κάτι χρήματα, δεν έβγαλα άκρη όμως. Εκείνη την στιγμή σκάει μήνυμα στο κινητό μου από την παραγωγή του DWTS και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πολύ καλά», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου, καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Δείτε το βίντεο:

Ο ρόλος του Λαζάρου

«Ήρθα Αθήνα το 1997 από τη Χαλκίδα και το ΄99 ξεκίνησα να δουλεύω. Πήγαινα σε ακροάσεις πολύ, κυνηγούσα πολύ. Πήγαινα σε ακροάσεις πριν πάω στη δραματική σχολή. Στα 16-17 πήγα στην πρώτη μου ακρόαση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και πρόσθεσε:

«Στην αρχή έπαιρνα προσωπικά την απόρριψη. Θυμάμαι μία απόρριψη που γύρισα στο σπίτι τότε μέναμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη – ο ένας πάνω ο άλλος κάτω – και είχα πλαντάξει και μου λέει ο Γιώργος “μην σε νοιάζει, θα γράψω ένα σενάριο και θα έχεις ρόλο. Και λίγους μήνες αργότερα έλαβα το σενάριο για τις “Σαββατογεννημένες”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share