Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τυχερός ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του από τον «Τρόχο της Τύχης»

Του άλλαξε τη ζωή

4 Μαΐου 2022 12:28
Τυχερός ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του από τον «Τρόχο της Τύχης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» το 2015 και έκτοτε έχει καταφέρει να διατηρήσει μια επιτυχημένη πορεία.

Δείτε επίσης: Ιωσηφίνα Τζουγανάκη: Γιατί έχει εξαφανιστεί και τι δουλειά κάνει σήμερα το... πρώην κορίτσι του Πέτρου Πολυχρονίδη - Ο άγνωστος σύντροφός της

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» είχε μιλήσει για την αμοιβή του και κατά πόσο του άλλαξε τη ζωή του. Μάλιστα, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις δυο δύσκολες περιόδους που πέρασε, το διαζύγιο του αλλά και τον θάνατο της αδερφής του.

Πολυχρονίδης τροχός της τύχης

Να ρωτήσω για την αμοιβή σας; Αν είναι τέτοια που άλλαξε τη ζωή σας;

«Είμαι πάρα πολύ καλά σε σύγκριση με τη ζωή που έκανα πριν. Είμαι απείρως καλύτερα. Μου λένε κάποιοι «ρε συ, ο τάδε παίρνει περισσότερα». Εγώ ήδη ζω πολύ καλύτερα από πριν. Επίσης δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari. Ένα μεταχειρισμένο Opel έχω και μια μηχανή Rebel του 1985. Άντε να αγοράσω παπούτσια των 60 ευρώ ενώ παλιά θα έπαιρνα των 40, αλά μέχρι εκεί. Στην Νίκαια έμενα, στη Νίκαια θα συνεχίσω να μένω και στο δημόσιο σχολείο θα πηγαίνουν τα παιδιά μου. Δεν θα τα στείλω στην Αμερική επειδή βγήκα στην τηλεόραση» .

Μοιάζει με... πιτσιρικά: Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να ξεχωρίζει χάρη στον «Τροχό της Τύχης» και να προτίθεται να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη μικρή οθόνη με αυτό το ρόλο.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από 1990 μέχρι το 1998. Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής.

Το... λαχείο του «Τροχού» και η ηλικία που δείχνει πως θα μείνει για πολλά χρόνια
Ο ίδιος, έχοντας παράλληλα στο πλευρό του μια εντυπωσιακή σύντροφο, είναι αρκετά νέος και έχει την προοπτική να γράψει μοναδική ιστορία, μετακομίζοντας από άλλο μετερίζι, αφού νωρίτερα βρισκόταν στο αθλητικό ρεπορτάζ. Η νεανικότητα, το μπρίο και η αμεσότητά του ξεχωρίζουν, ενώ το παρουσιαστικό του παραπέμπει ακόμη και τώρα, με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, σε... πιτσιρικά.

Πόσων ετών είναι, όμως; Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε στην Νέα Βύσσα Έβρου στις 4 Ιουνίου 1978, κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή είναι 44 ετών. Εκτός του ότι έχει μπροστά του, εφόσον το επιθυμεί, άλλα... 20 χρόνια να παρουσιάζει τον «Τροχό», δεν του φαίνεται και καθόλου, με το πρόσωπό του να είναι τόσο νεανικό, που θα μαντεύαμε πως είναι κάτω από 40.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share