Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο και την απόκτηση παιδιού: Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη

Είχαν χωρίσει σκληρά - Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όταν όλοι περίμεναν τα ευχάριστα

4 Μαΐου 2022 07:49
Έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο και την απόκτηση παιδιού: Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φροντίσει εδώ και πολλά χρόνια να μη γίνονται γνωστά πολλά για την προσωπική του ζωή, κάτι που ισχύει και για τις σχέσεις του, αφού έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι για τον τραγουδιστή, που είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε μια αποκάλυψη για την αληθινή του ταυτότητα.

Η τελευταία περίπτωση άκουγε στο όνομα της Μαρίας Δελόγκα, με τους δύο για πρώτη φορά να εμφανίζονται μαζί δημόσια το Σεπτέμβριο του 2016, όταν ήδη ήταν ζευγάρι επί τέσσερις μήνες.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει βρει επιτέλους τη σύντροφο της ζωής του. Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο ότι η Μαρία είχε μείνει έγκυος.

Το σίγουρο είναι ότι η όμορφη χορεύτρια είχε δεθεί με την οικογένεια του Γιώργου και έκανε συχνά παρέα με τις δύο αδελφές του, οι οποίες τη συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Σημειώνεται ότι η Μαρία σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και είχε πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2012, ως χορεύτρια του συγκροτήματος Cassiopeia. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη πάντως γνωρίζονταν επαγγελματικά από το 2012.

Γιώργος Μαζωνάκης και Μαρία Δελόγκα

Ο λόγος που οδηγήθηκαν σε σκληρό χωρισμό

Και τελικά, μόλις λίγο καιρό αργότερα, το Μάρτιο του 2017, το ζευγάει οδηγήθηκε σε χωρισμό. Αυτό κατάλαβαν, όσοι την είδαν να... λάμπει δια της απουσίας της από το μεγάλο φινάλε του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν.

Παρούσες το συγκεκριμένο βράδυ ήταν οι δύο αδελφές του τραγουδιστή, η Βάσω και η Μαρία, αλλά και καλοί φίλοι του, όπως ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς. Η Μαρία όμως πουθενά!

Να σημειωθεί ότι η όμορφη χορεύτρια είχε γιορτάσει την Πρωτοχρονιά στο ίδιο μαγαζί με τους γονείς του «Μαζώ», Μανώλη και Κλειώ, και τις αδελφές του. Τότε όλοι... προφήτευαν πως δε θα αργούσαν οι γαμήλιες ανακοινώσεις. Τελικά, αντί για το χαρμόσυνο μαντάτο, έφτασε στα αυτιά μας η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού.

Οπως μάθαμε, η ρήξη ανάμεσά τους ήρθε όταν εκείνη αποφάσισε να χορέψει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, κάτι που ο Μαζωνάκης δεν ενέκρινε. Ομως η Μαρία επέμεινε στην απόφασή της να δουλέψει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προστριβές μεταξύ τους και να οδηγηθούν τελικά στον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share