Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες που «κόλασαν» του πάντες!

Μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

3 Μαΐου 2022 22:47
Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες που «κόλασαν» του πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι πρώτες ζέστες είναι «εδώ» και όλοι ανυπομονούν για τον ερχομό του καλοκαιριού. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης: Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

Η παρουσιάστρια λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή και τη ζει με τον δικό της τρόπο. Επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά, κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και απολαμβάνει τον ήλιο.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως έχει μπει στο συγκεκριμένο mood και γι΄αυτό αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της από διάφορες παραλίες και πισίνες.

Σε αυτές τη βλέπουμε να φορά το μαγιό της, να διασκεδάζει και να ποζάρει στον φακό όλο χάρη.

Φυσικά τα likes και τα σχόλια πέφτουν «βροχή». Και όχι άδικα…

Δείτε τις αναρτήσεις της

«Λύγισε» στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ο λόγος που έβαλε τα κλάματα (Video)

«Λύγισε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κλείσιμο της εβδομάδας για το Κάτι Ξαναψήνεται, εικόνα στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η παρουσιάστρια.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, σειρά να μαγειρέψει, είχε η εγκυμονούσα Κατερίνα από την Αφρική. Η διαγωνιζόμενη του “Κάτι Ξαναψήνεται” μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της, την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Δείτε επίσης: Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Στο φινάλε του επεισοδίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τις βαθμολογίες της εβδομάδας, από τις οποίες θα προέκυπτε ο νικητής. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν η Κατερίνα με τον 28χρονο Γιάννη, οι οποίοι μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφερε δάκρυα συγκίνησης στην εγκυμονούσα Κατερίνα, αφού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του Κάτι Ξαναψήνεται.

Γιατί «λύγισε» η Κωνσταντίνα

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, με την αντίδραση της Κατερίνας η οποία εξασφάλισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο μοιράστηκε με τον 28χρονο Γιάννη.

Οι διαγωνιζόμενοι μαζί με την Κωνσταντίνα έσπευσαν να συγχαρούν την εγκυμονούσα Κατερίνα η οποία είχε ανάγκη τα χρήματα για το μωράκι το οποίο περιμένει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share