Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος – Σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της» (Video)

Άγνωστες ιστορίες θυμήθηκε γνωστή ηθοποιός

3 Μαΐου 2022 22:35
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος – Σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της και τις συνεργασίες της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θυμήθηκε και διηγήθηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν "τελείωσε" ο γάμος της με τον Παπαμιχαήλ ήταν μαζί με αυτόν τον εκδότη - Όλη η αλήθεια!

«Όταν τσακωνόμασταν στην ταινία, εγώ ήμουν και χειροδύναμη κι είχα βάλει κάτω την Αλίκη, μέσα στη σκόνη, ίσα που φαινόμασταν. Κι ακούω ξαφνικά μια φωνούλα να λέει “ρε Μέλπω, άσε με κι εμένα να πάω από πάνω, πρωταγωνίστρια δεν είμαι;“», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η ηθοποιός, η ίδια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαν μια επαγγελματική φιλία να τις συνδέει. «Εγώ πηγαινοερχόμουν στην Αγγλία κι έφερνα θεατρικά έργα και της τα πήγαινα για να διαλέξει ποιο θέλει», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έζησα όλο τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που τη χαντάκωσε ελαφρώς και την τραυμάτισε. Παρότι αγαπιόντουσαν πραγματικά, δεν ταιριάζανε καθόλου».

 Αλίκη Βουγιουκλάκη

Έπειτα, η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφέρθηκε στην στιγμή που έμαθε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε.

«Πήγα και τη βρήκα κι ήταν λίγο φοβισμένη. Δεν είχε αποφασιστεί ακόμα τι έχει. Η Αλίκη δεν θα είχε το τέλος που είχε, το άφηνε να έρθει μόνο του, μέχρι που η ασθένεια αυτή η τραγική την κουκούλωσε. Δυστυχώς, χάσαμε ένα μεγάλο αστέρι που ακόμα και τώρα, θα μπορούσε να δίνει χαρά στους Έλληνες. Την τελευταία φορά που την είδα, ήταν στο νοσοκομείο. Σχεδόν, δολοφόνησε τον εαυτό της. Κι εγώ έχω περάσει τρεις καρκίνους, όμως τη γλίτωσα, εκείνη το περιφρόνησε», τόνισε η ηθοποιός.

Τέλος, η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την κατάθλιψη, που τον ταλαιπωρούσε.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένα ανέκδοτο. Ξεκινούσε το πρωί στο θέατρο με καλαμπούρια, φασαρίες κλπ. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός και ένας από τους ωραιότερους άνδρες της εποχής του. Παράλληλα με τις διάφορες αρρώστιες που είχε, έπασχε από κατάθλιψη, δεν του φαινόταν. Κορόιδευε συνέχεια, αλλά ήταν ένας άνθρωπος καταθλιπτικός. Κάθε φορά που ανεβαίναμε σκάλες ερχόταν από πίσω και με τσιμπούσε στον πισινό. Όταν του έλεγα “τι κάνεις ρε Λάμπρο; Σε παρακαλώ”, εκείνος έλεγε “να περάσει η ώρα”», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share