Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έχω χάσει 15 κιλά»: Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το μυστικό του για την απώλεια κιλών!

Ποια βήματα ακολουθεί;

3 Μαΐου 2022 20:59
«Έχω χάσει 15 κιλά»: Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το μυστικό του για την απώλεια κιλών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης για τα παιδιά του, αλλά και για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση μετά την απώλεια κιλών.

Δείτε επίσης: Ποιά Κατερίνα Καραβάτου; Το καθηλωτικό τσιφτετέλι πασίγνωστης ηθοποιού που έκανε "τούρμπο" τον Κρατερό Κατσούλη (video)

Τι δήλωσε για τα παιδιά του

«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική. Ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά, λες “τώρα ξέρω περισσότερα”. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες ‘όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά’. Αυτό που λέω και στα δυο μου παιδιά, είναι ‘σας αγαπώ και τους δύο έτσι κι αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

Τέλος για την αλλαγή στην εμφάνισή του, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχω χάσει 15 κιλά και είναι αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής. Είμαι στο πιο σουλουπωμένο μου. Δεν είναι το θέμα τα κιλά και δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Πρέπει να βλέπουμε τι θα κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα».

Περήφανος γιος ο Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η γλυκιά μητέρα του

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας του στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ στο παρελθόν αναφέρθηκε και σε δικό του πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος της έχει μεγάλη αδυναμία και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τώρα που τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Βέβαια μητέρα και γιος δεν έχουν καμία σχέση, καθώς ο Κρατερός Κατσούλης έμοιασε περισσότερο στον πατέρα του.

Η μητέρα του Άνια Καλλίδη είναι εικαστικός και έχει το δικό της μαγαζί στα Κουφονήσια, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο μετέδωσε και στο γιο της την αγάπη για την τέχνη.

Δείτε φωτογραφίες:

Κρατερός Κατσούλης μητέρα

Άνια Καλλίδη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share