Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει ο Ντίνος Καρύδης: «Με ρωτούσαν αν πέθανα...» (Video)

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο...»

3 Μαΐου 2022 12:02
Ανατριχιάζει ο Ντίνος Καρύδης: «Με ρωτούσαν αν πέθανα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Ντίνος Καρύδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγαν πως είχε πεθάνει. Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» είχε παραχωρήσει συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη η οποία είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον Ντίνο Καρύδη αλλά και ένα περιστατικό που την συγκλόνισε καθώς κόντεψε να πεθάνει στα χέρια της.

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «Πεθάνατε κ. Καρύδη»; Λέω «Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα»…», είπε με χιούμορ ο Ντίνος Καρύδης.

Ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

«Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε «μην με ξαναπείς μπάρμπα». Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει «Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε». Και τελικά συνέχισα να τον αποκαλώ έτσι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share