Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» στη showbiz: Έρχεται σύντομα ο γάμος Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη!

Νέα ανάρτηση ρίχνει «φωτιά»!

3 Μαΐου 2022 10:51
«Σεισμός» στη showbiz: Έρχεται σύντομα ο γάμος Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έρχεται να «πυροδοτηθεί» στη showbiz, καθώς Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως παντρεύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνοντας τις... μαντινάδες για στεφάνια.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν τον ερωτά τους και πολλές φορές έχουν μοιραστεί στα social media κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα το φετινό Πάσχα το πέρασαν μαζί, στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο και τους είδαμε σε τρυφερές και ανέμελες στιγμές.

Οι δυο τους χόρεψαν αγκαλιά, ξυπόλυτοι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια με τις φήμες να οργιάζουν και κάποιους να λένε ότι σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φήμες δείχνουν να επιβεβαιώνονται...

Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερο καθώς η γνωστή - άγνωστη Soula Glamorous έκανε μια ανάρτηση «φωτιά».

«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε μια από τις αναρτήσεις, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έγραφε «Και στα δικά μας».

Soula Glamorous για Βανδή και Μπισμπίκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share