Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 37 και είναι πιο όμορφη από ποτέ - Το ταξίδι στο Παρίσι και η προσωπική εξομολόγηση

"Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση..."

2 Μαΐου 2022 21:13
Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 37 και είναι πιο όμορφη από ποτέ - Το ταξίδι στο Παρίσι και η προσωπική εξομολόγηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στο όμορφο Παρίσι για να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της, μαζί με τις παιδικές της φίλες, Μαριλού Κοζάρη και Φιόνα Φορμώζη και πέρασε όμορφες στιγμές.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου που ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στο Instagram αυτούς που της ευχήθηκαν, αλλά έκανε και τον δικό της απολογισμό.

Δείτε την ανάρτηση

Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας (2/5) κατά την έναρξη της εκπομπής της δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40, γύρω στα 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου… Στα 37 μου λοιπόν μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά, γιατί για κάποιο λόγο έχουν συμβεί.

Παρόλα αυτά έχω την υγεία μου, κάθε χρόνο μεγαλώνω καλά. Έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κι αν κάποια πράγματα δεν μας έχουν έρθει τη χρονική στιγμή που εμείς θέλουμε, μπορεί να έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Αυτά ήθελα να πω, γιατί έκανα έναν απολογισμό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share