Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Οικονομάκου εγκατέλειψε τις σπουδές της

Είναι πολυτάλαντη!

2 Μαΐου 2022 17:09
Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Οικονομάκου εγκατέλειψε τις σπουδές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την σειρά "Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον" το 2007, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Ξένιας Παππά στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA "Η Ζωή της Άλλης". Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες σειρές και ταινίες.

Επιπλέον, το 2016 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό τομέα, δημιουργώντας την εταιρεία κοσμημάτων Allover, ενώ το 2019 επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, εγκαινιάζοντας την εταιρεία ένδυσης Project SOMA, σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη,

Ωστόσο, πριν από όλα αυτά, το όμορφο κορίτσι από τη Σκάλα Λακωνίας, είχε περάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Βέβαια, κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στην "Κεντρική Σκηνή" της Μιμής Ντενίση, απ' όπου αποφοίτησε το 2007.

Αυτό θα πει ευτυχία: Δείτε για πρώτη φορά και τα δύο παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι επίσης και μία υπέροχη μαμά και σύζυγος.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την Αθηνά Οικονομάκου 15 χρόνια πριν, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Το 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Μάξιμο και έγινε για πρώτη φορά μανούλα, ενώ τρία χρόνια μετά, το 2021 γέννησε το δεύτερο παιδί της, μια υπέροχη κόρη, την Σιέννα.

Η ηθοποιός είναι περήφανη μανά και παρόλο που δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, δεν διστάζει να δηλώσει με λόγια την απέραντη αγάπη της.

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο της παιδιά σε story στο instagram κάνοντας τους ακολούθους της να "λιώσουν".

Δείτε εδώ τη φωτογραφία

Αυτό θα πει ευτυχία: Δείτε για πρώτη φορά και τα δύο παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share