Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μας μούντζωνε η μισή Αθήνα...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη

Τα ιδιαίτερα λόγια του παρουσιαστή

2 Μαΐου 2022 12:36
«Μας μούντζωνε η μισή Αθήνα...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μιλά συχνά για το γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, αλλά είχε δώσει μια συνέντευξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην οποία αναφέρθηκε στους χαρακτήρες τους και το πώς έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος. Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω» είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γάμος του με την Κρίστη Τσολακάκη ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς της ελληνικής showbiz. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 όμως δύο χρόνια μετά άρχισαν να απαθανατίζονται μαζί σε διάφορα events, με πασίγνωστο Έλληνα να είναι ο κουμπάρος τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share