Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σε αγαπώ...» - Σούσουρο για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Μαζωνάκη

Η ανάρτηση... όλο λατρεία

2 Μαΐου 2022 12:20
«Σε αγαπώ...» - Σούσουρο για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Μαζωνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου μπορεί να έχει καταγράψει αρκετές κόντρες μες στα χρόνια, αλλά έχει δημιουργήσει και ισχυρές φιλίες, με μία από αυτές να αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Οι δυο τους έχουν να πουν μόνο λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλο. Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και θυμούνται την αλησμόνητη συνεργασία τους πριν από μερικά χρόνια.

«Καμία φορά οι πιο απλές στιγμές είναι οι πιο ωραίες! Σ'αγαπώ Γιώργο μου», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στην ανάρτησή της.

Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή για... το χαστούκι

Η Άντζελα Δημητρίου είναι γνωστό πως έχει «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο και, κάποτε, μια φήμη είχε κυκλοφορήσει σχετικά με συνάδελφό της, τον οποίο φερόταν να έχει χαστουκίσει μετά από μεγάλο καβγά.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν υπεύθυνο.

Ειδικά το γεγονός ότι έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου ήταν μια ανακρίβεια που τον στεναχώρησε και τον θύμωσε πολύ. Ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά: «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δε μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Θα ήμασταν με τον Γιώργο Γιαννιά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Άντζελα Δημητρίου. Χρεώθηκα εγώ όλο το έργο. Ότι μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι. Ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε μένα, ότι τελικά δε θα γίνει το σχήμα», είπε ο Χρήστος Χολίδης.

«Το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και μάλωσα με την Άντζελα. Αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα ήταν ότι χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού. Έλεγαν ότι άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και πήγα στη Βανδή και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά. Δε μάλωσα ποτέ με την Άντζελα. Δεν άφαγα κανένα χαστούκι. Δε συνέβη ποτέ, είναι αστεία όλα αυτά» εξήγησε ο Χρήστος Χολίδης. Και κατέληξε: «Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, λεφτά και επιτυχίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share