Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ήταν μια απόφαση βασανιστική...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για το διαζύγιο

Τα λόγια της παρουσιάστριας

2 Μαΐου 2022 08:17
«Ήταν μια απόφαση βασανιστική...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου διανύει ίσως την καλύτερη τηλεοπτική της περίοδο, με την ίδια να πετυχαίνει απόλυτα στο Mega με το «The Chase» και να εξομολογείται πρόσφατα το τι σήμαινε αυτή της η επιλογή να επιστρέψει.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε βρεθεί στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το «The Chase» και συνάντησε την παρουσιάστρια, η οποία παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι.

Τα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου για την επιστροφή στο Mega

«Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη. Από το MEGA ξεκίνησε η πορεία μου στα μεγαλύτερα κανάλια γιατί εκεί που ήμουν ήταν ο μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Ήταν η αρχή για να μπω στα μεγάλα πλατό. Αυτό δεν το ξεχνώ και έπαιξε ρόλο για να επιστρέψω τώρα», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Για την απόφασή της να «μετακομίσει» στο Mega, η ίδια τόνισε: «Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share