Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ - Το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία

Το ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο instagram

1 Μαΐου 2022 21:01
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ - Το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων αναβίωσε το Σάββατο 30 Aπριλίου για 7η συνεχόμενη χρονιά την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό» και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο βρέθηκαν εκεί και το διασκέδασαν πολύ.

Το ζευγάρι απόλαυσε μάλιστα τη νίκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ευχαρίστησε τη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, μέσα από μία ανάρτηση στο instagram.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το εξοχικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του

"Και ναι ήρθε η πρώτη μας νίκη ????????
ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΟΥΛΑΣ
"ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ" 30/4/2022
Κερδίσαμε ένα αγώνα που η νίκη εξαρτάται από το συνοδηγό αλλά δεν φοβάμαι έχω το καλύτερο @vasolaskaraki είσαι φοβερή ????????????. Σε ευχαριστώ για την υπομονή επιμονή και την υπερπροσπάθεια που έκανες για να με ακολουθήσεις στη τρέλα μου !
Οφείλω να ευχαριστήσω και τους δασκάλους μας @vasilis.papanikitas & @vasilis.tsoutsas και τον φοβερό μηχανικό λάτρη των σκαραβαίων που φρόντισε το αυτοκίνητο μας να λειτουργεί άψογα μπράβο @nikosamolohitis . Εύχομαι και άλλες νίκες στο μέλλον στις άψογες διοργανώσεις του @sisa_rally_club . Ραντεβού στον επόμενο αγώνα ????", έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Δείτε την ανάρτηση

Σε πελάγη ευτυχίας η Βάσω Λασκαράκη: Πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο νυφικό της

Κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, παντρεύτηκαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν από 3 χρόνια στις 29/04/2019 στην Κρήτη.

Με την ευκαιρία δες εδώ το σπίτι της Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη.

Με αφορμή την επέτειο γάμου της η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

Στη φωτογραφία τόσο η Λασκαράκη όσο και ο Σουλτάτος, είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ... και πως να μην άλλωστε αφού σφράγισαν και επίσημα την αγάπη τους.

Το νυφικό της Λασκράκη είναι υπέροχο και η ανθοδέσμη της είναι άκρως ανοιξιάτικη.

"Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια 29/04/2019 Κρήτη ❤️", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share