Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφωνη η Δέσποινα Βανδή - Δεν πίστευε στα αυτιά της

Κάγκελο η τραγουδίστρια!

1 Μαΐου 2022 17:10
Άφωνη η Δέσποινα Βανδή - Δεν πίστευε στα αυτιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4 στο Chart Show, η εντυπωσιακή με την εμφάνισή της Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες για να τιμήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, και ανάμεσά τους και ο πολύ καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Η μαντινάδα που έκανε την οικοδέσποινα να κοκκινίσει

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha και παρέα με το λαούτο του τίμησε την παράδοση της Κρήτης, χωρίς περιστροφές τη ρώτησε με μία μαντινάδα αν τελικά πρόκειται εκείνος να την παντρέψει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

«Είμαι λίγο στριμωγμένος. Αν σε ρωτήσω, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να μου ξεφύγεις γι΄αυτό θα σε ρωτήσω στον αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω».

Η οικοδέσποινα αιφνιδιάστηκε, κοκκίνησε και απάντησε με χιούμορ ότι μέχρι το τέλος της εκπομπής θα του έχει δώσει απάντηση!

Σούσουρο με τη Δέσποινα Βανδή - Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Μια «θύελλα» αντιδράσεων έφερε η Δέσποινα Βανδή με μια κίνησή της, με την τραγουδίστρια άλλωστε να έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης, είτε για τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη είτε για το Chart Show.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί πολλές στον ρόλο της παρουσιάστριας, ωστόσο της πηγαίνει πολύ, μιας και είναι αρκετά ευδιάθετη και αυθόρμητη, για αυτό και τα chart show σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης κάθε Σάββατο.

Χθες το βράδυ 30/4, είδαμε ακόμα ένα νέο επεισόδιο, με την εμφάνισή της να είναι καθηλωτική, μιας και είχε επιλέξει να φορέσει ένα κολλητό στενό φόρεμα με στρας και με μερικά ιδιαίτερα κοψίματα στα πόδια.

Μάλιστα, λίγο αργότερα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share