Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ο άνδρας που της άλλαξε τη ζωή

Τη στηρίζει σε κάθε βήμα

1 Μαΐου 2022 11:21
Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ο άνδρας που της άλλαξε τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απεριόριστη αγάπη και στήριξη έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκεκριμένα μετά την επίθεση με το βιτριόλι, με την ίδια να έχει αποδεχτεί πια την νέα πραγματικότητα και να ξεπερνά όλα τα εμπόδια, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η ίδια πριν μερικές μέρες μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Πρωταγωνιστές πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα, με το πανελλήνιο να είναι συγκλονισμένο και να την αποθεώνει και το μεγαλείο της ψυχής της.

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της με τον Σταύρο Θεοδωράκη η ίδια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σταματά λεπτό να την στηρίζει.

Οι ίδιες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό ενώ μάλιστα πολλές φορές εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά.

Ωστόσο, η Ιωάννα έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ο άνδρας που της άλλαξε τη ζωή

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα (φωτο)

Συγκλονίζει με τη δύναμη ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου που την Πέμπτη αποφάσισε να βγει oncamera χωρίς την ειδική μάσκα, δείχνοντας τα σημάδια από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 αλλά και την ομορφιά της ψυχής της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη με τον ίδιο να αποκαλύπτει αργότερα πως τα γυρίσματα έγιναν επί μήνες καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Μάλιστα, τόνισε πως: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα, όπου σε όλες η Ιωάννα αποκαλύπτει το όμορφο πρόσωπό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share