Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας που έχει παντρέψει τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστη Τσολακάκη

Τους ενώνει ισχυρή φιλία εδώ και πολλά χρόνια

1 Μαΐου 2022 11:02
Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας που έχει παντρέψει τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι παντρεμένοι τα τελευταία 18 χρόνια, βιώνοντας τη δική τους απόλυτη ευτυχία, με το γάμο τους στις 24 Ιουνίου 2004 στην Εκάλη να είναι από τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012.

Τα λόγια του Χατζηνικολάου για τη σύζυγό του και ο κουμπάρος

«Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος. Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος τους πάντρεψε με την τότε σύζυγό του, Μαρία Ιωάννου.

Τζώνη Καλημέρης και Μαρία Ιωάννου

Τον Χατζηνικολάου και τον Καλημέρη τους συνδέει φιλία πολλών ετών, ενώ από το 1982 γνωρίζονται και οι γυναίκες τους. Το χάπενινγκ αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, με καλεσμένους λαμπρές παρουσίες όπως η Άννα Βίσση, η οποία είναι και επιστήθια φίλη της νύφης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share