Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική εξομολόγηση από την Άννα Χατζησοφιά: "Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι πραγματικοί μου γονείς..."

Η αποκάλυψη της γνωστής σεναριογράφου

30 Απριλίου 2022 20:04
Ανατριχιαστική εξομολόγηση από την Άννα Χατζησοφιά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 ετών έμαθε πως ήταν υιοθετημένη.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για όλα όσα δεν ήξερες για την Αθηνά Ωνάση.

Η εξομολόγηση της Άννας Χατζησοφιά

«Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Alpha για τα “Νεοκλασικά” είπαμε αμέσως ναι. Υπογράφουμε το “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και προσεχώς τον “Μαυρογιαλούρο”», είπε αρχικά για την πρόταση του Alpha για τα «Νεοκλασικά».

«Ήμουν στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν πήρα το πτυχίο γιατί παράλληλα πήγα στη δραματική σχολή και άρχισα να δουλεύω», σημείωσε στη συνέχεια.

Κάνοντας ειδική μνεία στα παιδικά της χρόνια, τόνισε: «Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας. Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο».

Δείτε το βίντεο

Άννα Χατζησοφιά: Ζήτησε συγγνώμη μετά από άστοχη ανάρτηση για τα κορωνοπάρτι

Χαμός είχε επικρατήσει διαδικτυακά με την Άννα Χατζησοφιά, η οποία είχε πραγματοποιήσει μια πλήρως άστοχη ανάρτηση για τα κορωνοπάρτι και τους νέους, με συνέπεια να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Στη χθεσινή της ανάρτηση (19/4), η Άννα Χατζησοφιά, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της επιτυχίας του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και όχι μόνο, αναφερόμενη στα πάρτι που στήνονται εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού ανέφερε: «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, πλέον δεν υπάρχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Άννα Χατζησοφιά: Η αντίδραση του Άδωνι και η συγγνώμη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε εξηγήσεις από την Άννα Χατζησοφιά για το κείμενο αυτό ενώ ρώτησε δημόσια αν όντως είναι δική της ανάρτηση.

«Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Άννα Χατζησοφιά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και την χαρακτήρισε άστοχη ενώ εξήγησε πως ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα η Άννα Χατζησοφιά έγραψε: «Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share