Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Βάσω Λασκαράκη: Πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο νυφικό της

Πετάει από χαρά!

30 Απριλίου 2022 16:37
Σε πελάγη ευτυχίας η Βάσω Λασκαράκη: Πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο νυφικό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, παντρεύτηκαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν από 3 χρόνια στις 29/04/2019 στην Κρήτη.

Με την ευκαιρία δες εδώ το σπίτι της Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη.

Με αφορμή την επέτειο γάμου της η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

Στη φωτογραφία τόσο η Λασκαράκη όσο και ο Σουλτάτος, είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ... και πως να μην άλλωστε αφού σφράγισαν και επίσημα την αγάπη τους.

Το νυφικό της Λασκράκη είναι υπέροχο και η ανθοδέσμη της είναι άκρως ανοιξιάτικη.

"Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια 29/04/2019 Κρήτη ❤️", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία

Τυχερή η Βάσω Λασκαράκη: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι κουμπάρος της! (photo)

Η Βάσω Λασκαράκη βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, ένας έρωτας που οδηγήθηκε εν τέλει στην εκκλησία! Η αγαπημένη ηθοποιός μετά το δύσκολο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη – με τον οποίον έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη – προχώρησε στην προσωπική της ζωή και βρήκε τον σύντροφο που ονειρευόταν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Αυτό που δε γνωρίζει πολύς κόσμος είναι πως εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ίδια συνδέεται στενά και με έναν άλλο ηθοποιό, ο οποίος είναι κουμπάρος της. Η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει τον γιο του, τον Δημήτρη.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό της σύζυγό στη σειρά «Το Σόι Σου», Μελέτη Ηλία!

Βάσω Λασκαράκη Μελέτης Ηλίας

Μάλιστα, ο Μελέτης Ηλίας είχε δηλώσει για τη σχέση του με την ηθοποιό, αλλά και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη:

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα παρεξηγηθεί η σχέση μου με τη Βάσω. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν αναφορές από πιτσιρίκια κυρίως στο Instagram που έλεγαν «ξέρουμε γιατί χώρισε η Βάσω με τον Γιάννη. Επειδή τα έχει κρυφά με τον Μελέτη». Υπήρχαν αυτά, αλλά εμείς γελούσαμε. Μέσω της Βάσως δημιούργησα καλή σχέση και με τον Γιάννη (σ.σ. Τσιμιτσέλη), με τον οποίο στη συνέχεια συνεργαστήκαμε στο Bachelor 2. Την περίοδο των γυρισμάτων δεν ήταν στα καλά τους. Διατηρούσα καλή σχέση πρωτίστως με τη Βάσω, αλλά και τον Γιάννη τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι λεπτή η θέση όταν ξέρεις και τους δύο. Προσπαθείς να κρατήσεις μια ισορροπία. Με τον Γιάννη συνεχίζω να έχω καλές σχέσεις. Τώρα θα γίνει και το Bachelor 3. Έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεργαστούμε και στο θέατρο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share