Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παντρεύονται άμεσα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης; Ανακοινώθηκε δημόσια για το ζευγάρι

Τους... πρόδωσε ο κουμπάρος

30 Απριλίου 2022 15:05
Παντρεύονται άμεσα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης; Ανακοινώθηκε δημόσια για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν σύντομα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς ο... κουμπάρος τους «πρόδωσε» την πιθανή τους πρόθεση να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Μανώλης Κονταρός, μάλιστα, ρωτά δημόσια στο αποψινό (30/4) Chart Show την Δέσποινα Βανδή αν θα την στεφανώσει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη στιγμή που υπάρχουν «σύννεφα» στην νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο διάλογος που... φούντωσε τα σενάρια για το γάμο

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η στιχομυθία ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τον Κρητικό λυράρη που έγινε στο πλατό την ώρα του γυρίσματος: «Δεν θες να πας πίσω στην Κρήτη;» τον ρωτάει η Ελληνίδα σταρ. «Πού να πάω, εδώ θα κάτσω. Καταρχάς, είμαι λίγο στριμωγμένος, με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα ‘μαστε οι δυο μας, πάλι μπορεί να μου ξεφύγεις, θα σε ρωτήσω στον αέρα: Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα σε στεφανώσω! Για πες μου, σε παρακαλώ, τι απάντηση να δώσω».

Η Δέσποινα Βανδή ξεκαρδίζεται με την αυτοσχέδια μαντινάδα του και του λέει με ελαφριά αμηχανία: «Θα το σκεφτώ… μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου έχω δώσει απάντηση!». «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο, όλα εντάξει!» συνεχίζει εκείνος, με τη Δέσποινα να κοκκινίζει και να δίνει πάσα για το επόμενο βίντεο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share