Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα (φωτο)

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη στους "Πρωταγωνιστές"

30 Απριλίου 2022 12:42
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα (φωτο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει με τη δύναμη ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου που την Πέμπτη αποφάσισε να βγει oncamera χωρίς την ειδική μάσκα, δείχνοντας τα σημάδια από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 αλλά και την ομορφιά της ψυχής της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη με τον ίδιο να αποκαλύπτει αργότερα πως τα γυρίσματα έγιναν επί μήνες καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Μάλιστα, τόνισε πως: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα, όπου σε όλες η Ιωάννα αποκαλύπτει το όμορφο πρόσωπό της.

Γυναικάρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Βαμμένη, χωρίς μάσκα και με φτιαγμένο μαλλί στους Πρωταγωνιστές!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης 28/4 χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές», σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη. Η γυναίκα που χαίρει θαυμασμού όλων των ανθρώπων που παρακολούθησαν όλο τον δύσκολο δρόμο που διάνυσε μετά την επίθεση με το βιτριόλι και την δύναμη ψυχής που έδειξε παράλληλα μιλά για τα δύο αυτά χρόνια και αποκαλύπτει.

«Γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο, εξηγεί την άρνηση της, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη αλλά και μέσα από την κάμερα δείχνει τα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Τέλος μαζί με τον παρουσιαστή, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και όσα ανέφερε

Μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη εξομολογήθηκε... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share