Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε σοκ on air η Ελένη Μενεγάκη - Τα «ανοιχτά μαγαζιά» του Σάββα Πούμπουρα! (video)

«Όχι τώρα. Θα μας τρελάνει ρε αυτό το παιδί»

29 Απριλίου 2022 21:11
Σε σοκ on air η Ελένη Μενεγάκη - Τα «ανοιχτά μαγαζιά» του Σάββα Πούμπουρα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Ατύχημα” σε συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη στον “αέρα” της εκπομπής της την Παρασκευή (29/4). Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα και…τα “ανοιχτά του μαγαζιά”!

Ο Σάββας Πούμπουρας δεν είχε κλείσει το φερμουάρ του παντελονιού του και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να τον ενημερώσει διακριτικά για το συμβάν, ψιψιρίζοντας στο αυτί του. Όμως, ο Σάββας Πούμπουρας, με αυθορμητισμό, είπε on air: «Α οκ! Ήταν ανοιχτό το μαγαζί μου…!», με τον ίδιο να σπεύδει αμέσως να το διορθώσει, ενώ ο φακός τον κατέγραφε.

Δείτε επίσης: Μας «κούφανε» η Ελένη Μενεγάκη: Όταν μίλησε στον Άγγελο Λάτσιο περί σεξ (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη που δεν περίμενε τον Σάββα Πούμπουρα να επιληφθεί της κατάστασης εκείνη ακριβώς την στιγμή, είπε, γελώντας αμήχανα: “Όχι τώρα. Θα μας τρελάνει ρε αυτό το παιδί”.

Aμέσως, πήρε στα χέρια της ένα μεγάλο στεφάνι με λουλούδια που είχε κοντά της και το φόρεσε στο κεφάλι της, λέγοντας: «Αχ Χριστέ μου! Δεν μπορώ με αυτό το παιδί. Θα το βάλω ολόκληρο στο κεφάλι μου. Του κάνω με την νοηματική για να του πω κάτι για μετά, ώστε να το διορθώσει και έκανε λες και είμαστε σπίτι μας».

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο πέμπτο; Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά

Φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη ξανά εγκυο! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι φάση βρίσκεται η Ελένη. Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά. Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα.

Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

Ράδιο αρβύλα; Επικοινωνιακό τρικ δικό της ή απλά προμελετημένη φαντασία κάποιων για να μας τρολάρουν;

Όμως, αυτή την φορά, ακούσαμε πάλι κάτι που είχαμε ακούσει σαν σενάριο κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια – ξέρετε από εκείνα τα σενάρια – ευχές! Ευχές, να προκύτπουν ειδήσεις για να μην κοπιάζεις να τις ψάχνεις εσύ.

Τώρα, ήρθε από πολλά “κανάλια” η είδηση της πέμπτης εγκυμοσύνης της Ελένης. Το καλύτερο; Τα…κανάλια αυτά, δεν είναι καθόλου αναξιόπιστα. Σε τέτοια ζητήματα όμως, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις την επιβεβαίωση από την ίδια.

Η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη κυοφορεί το πέμπτο παιδί της και το δεύτερο με το Μάκη Παντζόπουλο,……είναι απίστευτη, μόνο που το ίδιο απίστευτη ήταν και η προγούμενη. Φυσικά και ήταν άλλες οι συνθήκες, αλλά το ίδιο σκεφτόμασταν πάλι και τότε: Είναι δυνατόν;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share