Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στάζει «μέλι» η Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης της με τον Νίκο Ευαγγελάτο (Video)

Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια!

29 Απριλίου 2022 15:16
Στάζει «μέλι» η Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης της με τον Νίκο Ευαγγελάτο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μιλήσει με την Κατερίνα Καινούργιου πριν 4 χρόνια και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην πολύχρονη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και πώς αυτή κρατιέται ακόμα.

Δείτε επίσης: «Λιώνει» για το γιο της η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το ακριβό δώρο που του έκανε

Η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να μάθει τα πάντα για τη σχέση της Τατιάνας και του Νίκου, ποιο είναι το μυστικό τους και είναι τόσα χρόνια μαζί και αγαπημένοι.

Η Τατιάνα είπε: «Έχουμε ζωντανή σχέση, έχουμε δηλαδή ουσιαστική σχέση, τους έντονους καυγάδες μας, καταλαβαίνεις Κατερίνα και οι δυο Κριάρια και τις πολύ μεγάλες αγάπες μας. Όταν αγαπιόμαστε είμαστε στα πατώματα, όταν τσακωνόμαστε γίνεται χαμός… Ακόμη και όταν τσακώνομαι με τον Νίκο κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι… Απαγορεύεται να πας σε άλλο κρεβάτι, να το ξέρεις αυτό για τον άντρα σου… ό,τι και να γίνει και να θέλεις να μαλλιοτραβηχτείς μετά στο κρεβάτι σου κυρία μου και εκείνος, αλλιώς τα ζευγάρια απομακρύνονται… Τι άλλο να πω κοντεύω είκοσι χρόνια με τον ίδιο άντρα, τι άλλο να πω πια. Τι να πω για τον Ευαγγελάτο; Ο κόσμος ξέρει είναι ο άντρας μου»!

Δείτε το βίντεο:

Αποκαθήλωση Τατιάνας Στεφανίδου: Οργή από τους χρήστες του Twitter - Τι συνέβη;

Τόσο η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, όσο κι αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha μας έχουν συνηθίσει εδώ και μήνες σε μερικά απίστευτα 3D γραφικά από υποθέσεις της επικαιρότητας. Ένα, όμως, που είδαμε στο TLIVE το απόγευμα της Πέμπτης (28/4) έκανε τους χρήστες τους Twitter να τρελαθούν και να το σχολιάσουν έντονα.

Δείτε επίσης: 570 ευρώ στα πόδια της Τατιάνας Στεφανίδου: Η γόβα που "τρέλανε" όλες τις γυναίκες!

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, στο TLIVE βλέπαμε ένα πλάνο με εκείνον να μιλάει μέσα από την τηλεόραση του κελιού της πελάτισσάς του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια είδαμε στην «τηλεόραση του κελιού» να εμφανίζεται και η παρουσιάστρια της εκπομπής. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε ένα «πάρτι» στο Twitter με τους χρήστες να μη σταματούν να σχολιάζουν το γραφικό της εκπομπής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share