Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση από την Ελένη Τσολάκη: «Θα ήθελα ένα παιδί, φαντάζομαι τον εαυτό μου...»

Κατάθεση ψυχής από την παρουσιάστρια

29 Απριλίου 2022 13:53
Εξομολόγηση από την Ελένη Τσολάκη: «Θα ήθελα ένα παιδί, φαντάζομαι τον εαυτό μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην μικρή οθόνη, στον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον άντρα της στα μπουζούκια! Τα φιλιά και οι αγκαλιές μπροστά σε όλους!

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Ελένη Τσολάκη

Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου
το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια. Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

Την προσωπική σου ζωή τη διαφυλάσσεις, σωστά;

Είναι επιλογή και των δύο, με την οποία αισθανόμαστε πολύ καλά. Κι εγώ και ο Παύλος (σ.σ. Πετρουλάκης, σύζυγος της Ελένης Τσολάκη) προστατεύουμε απόλυτα την προσωπική μας ζωή.

Εξαιρετικά νέα: Ζει το όνειρό της η Ελένη Τσολάκη - Επιτέλους έγινε γνωστό

Οι συζητήσεις για το ποια πρόσωπα θα συνεχίσουν τις εκπομπές τους στα κανάλια τους και ποια όχι έχουν ήδη ξεκινήσει, με αυτή της Ελένης Τσολάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Μένει η φεύγει από το OPEN η Ελένη Τσολάκη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, η Ελένη Τσολάκη (που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης) αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share