Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πάνω - κάτω για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο λόγος που την «παρατάει» ο Κωνσταντίνος Βασάλος (Video)

Μακριά ο ένας από τον άλλο

29 Απριλίου 2022 10:15
Τα πάνω - κάτω για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο λόγος που την «παρατάει» ο Κωνσταντίνος Βασάλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζεται για το Asia Express μαζί με τον youtuber Fipster, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση του Star. Τις επόμενες ημέρες, οι δύο φίλοι αναχωρούν για το μεγάλο ταξίδι, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος να αποχωρεί από το «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: «Εγκεφαλικό» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με «καυτό» μαγιό και αποθεώθηκε για το κορμί της (photos)

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, το πρωί της Τετάρτης 27/4, το παρασκήνιο της πρότασης για το Asia Express που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν, ήθελε αρχικά να γίνεται πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να επαναλάβουν την «επιτυχημένη συνταγή» της σύμπραξης του Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters. Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος, αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού πρότζεκτ να αναζητήσουν νέο ζευγάρι, δηλαδή τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε το βίντεο:

Χώρισαν ή όχι τελικά; Το βίντεο που προδίδει την αλήθεια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο έρωτας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου γεννήθηκε πριν από περίπου 5 χρόνια, κατά την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Από τότε και μέχρι σήμερα οι δυο τους ήταν και... είναι (όπως φαίνεται) αχώριστοι!

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε να γίνεται λόγος στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz για... σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού, για solo εμφανίσεις από εκεί που πήγαιναν πάντα και παντού μαζί και την τελειωτική "βολή" την έδωσε η απόφαση του personal trainer να φύγει για πολλούς μήνες στο εξωτερικό λόγο του νέου project του STAR, Asia Express, χωρίς την Ευρυδίκη. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share