Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη καρδιά ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή τη γυναίκα στηρίζει μετά τη Δέσποινα Βανδή (photo)

Για ποια πρόκειται;

28 Απριλίου 2022 17:58
Μεγάλη καρδιά ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή τη γυναίκα στηρίζει μετά τη Δέσποινα Βανδή (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να δείξει τη στήριξή του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ανέβασε το βράδυ της Τρίτης (27/4) στο προφίλ της στο Instagram για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα, την οποία κρατάει στα χέρια της, γράφοντας «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε».

Οι χρήστες του Instagram έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τη δύναμη και το θάρρος που δείχνει καθημερινά δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος ανέβασε σε story τη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύναμη».

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της και θα μιλήσει για την περιπέτεια της στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές».

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο trailer της εκπομπής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μπισμπίκης παλιοσπύρου ανάρτηση

Αφοπλιστική Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης, Νώντας...» - Το μήνυμα για την Πάτρα και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα στα νεαρά κορίτσια, με αφορμή τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου αλλά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που παλεύει με δύναμη ψυχής να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα, έχει στο πλευρό της όλη την κοινωνία.

ιωαννα-παλιοσπυρου

Και τώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αυτή τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, στέλνει ακόμη ένα μήνυμα: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου.

Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους, τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε», συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share