Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξανθιά βγαλμένη από παραμύθι: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Αλβάρο πριν από την Αθηνά Ωνάση - Ο τραγικός της θάνατος και η κατάρα που άφησε

Κατάφερε πάντως... να τους χωρίσει

28 Απριλίου 2022 14:20
Ξανθιά βγαλμένη από παραμύθι: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Αλβάρο πριν από την Αθηνά Ωνάση - Ο τραγικός της θάνατος και η κατάρα που άφησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, με το διαζύγιό τους να «διαλύει» την κληρονόμο, αλλά τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει τη ζωή του, όντας ευτυχισμένος στο πλευρό της πανέμορφης Ντενίζ Σεβέρο, που του χάρισε το δεύτερο παιδί του.

Ο ολυμπιονίκης ιππέας, όμως, είχε κάνει άλλο ένα γάμο πριν από την Ωνάση. Η Σιμπέλ Ντόρσα έζησε 36 χρόνια, γνωρίζοντας το μεγάλο έρωτα αλλά και μεγάλο πόνο. Έβαλε η ίδια τραγικό τέλος στη ζωή της, αφήνοντας μια επιστολή με τα παραπάνω λόγια. Μετά από λίγο πήδηξε από το παράθυρο όπως ακριβώς έκανε ο πρώην της, γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ένα βράδυ λίγες ημέρες πριν και κατά τη διάρκεια ενός αποτυχημένου σεξουαλικού τρίο..

Η τραγική ιστορία της πανέμορφης Σιμπέλ

Η Σιμπέλ Ντόρσα γεννήθηκε στις 14 Οκτώβρη 1974. Μοντέλο, ηθοποιός, εξώφυλλο στο Playboy Βραζιλίας και συγγραφέας ενός βιβλίου, έγινε πασίγνωστη για τη σχέση της με τον Αλβάρο η οποία τέλειωσε όταν εκείνος παντρεύτηκε την Αθηνά Ωνάση.

Η Σιμπέλ Ντόρσα παντρεύεται για πρώτη φορά, τον βραζιλιάνο επιχειρηματία Φερνάντο Ολίβα και αποκτούν μαζί ένα γιο, τον Φερνάντο. Όταν χωρίζουν, γνωρίζει τον «Ντόντα» και αποκτούν μαζί μια κόρη, την Βιβιάν. Το 2002, εκείνος γνωρίζει στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο, την Αθηνά Ωνάση, που είναι μόλις 17 χρονών. Το Δεκέμβριο του 2005, Ντόντα και Αθηνά παντρεύονται, παίρνοντας την κηδεμονία της Βιβιάν αλλά και του Φερνάντο, με τη συγκατάθεση φυσικά του πατέρα του.

Σιμπέλ Ντόρσα και Αλβάρο

Η Σιμπέλ Ντόρσα εξοργίζεται, παλεύει -χωρίς αποτέλεσμα- να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών της και κατηγορεί την Αθηνά ως αδίστακτη, ότι αγοράζει τα πάντα με τα λεφτά της, αλλά την αγάπη του Ντόντα δεν θα την αγοράσει ποτέ. Εθίζεται στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, ενώ ο τύπος γράφει ότι η Αθηνά είχε προσπαθήσει να τη σώσει από τους εθισμούς, πληρώνοντας τη νοσηλεία σε ειδικό κέντρο αλλά της παρείχε και κατ΄οίκον νοσηλεία.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Γνωρίζει τον Μαρτσέλο Φράνκο, μένουν μαζί τέσσερα χρόνια, αλλά και σε αυτή τη σχέση, η κατάληξη δεν θα είναι ευχάριστη. Αντίθετα, ο επίλογος θα είναι τραγικός. Τον Ιούνιο του 2008, θα συμβεί ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, με οδηγό τον Μαρτσέλο και συνοδηγό την Σιμπέλ. Ο Μαρτσέλο χάνει τη ζωή του, η Σιμπέλ μένει ένα μήνα στο νοσοκομείο και δύο μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι. Τότε γράφει το μοναδικό της βιβλίο, εμπνευσμένο από τις ώρες τις ακινησίας της με τίτλο «5:00 da Manhã» όπου περιγράφει αυτά που έζησε εκείνες τις ώρες του δυστυχήματος.

Δύο χρόνια μετά, ο έρωτας, της χτυπά ξανά την πόρτα. Μπαίνει στη ζωή της και στην καρδιά της ο δημοσιογράφος Τζιλμπέρτο Σκάρπα και η Σιμπέλ χαμογελά και πάλι. Αποφασίζουν να παντρευτούν και σχεδιάζουν το γάμο τους τον Απρίλιο του 2011. Η μοίρα όμως, έχει γράψει τραγικό φινάλε και για αυτή τη σχέση. Τον Ιανουάριο, ο Σκάρμπα, απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αυτοκτονεί πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σιμπέλ Ντόρσα βιβλίο

Η αυτοκτονία και η κατάρα

Η Σιμπέλ είναι απαρηγόρητη. Έχει χάσει τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της και δεν βρίσκει πια κανένα νόημα για να συνεχίσει να ζει. Έτσι, 26 Μαρτίου 2011, αποφασίζει να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη, τον Τζιλμπέρτο Σκάρπα, στην αιωνιότητα, με τον ίδιο τρόπο που εκείνος έβαλε τέρμα στη ζωή του. Πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, αφήνοντας μια επιστολή στο περιοδικό Carras, απεθυνόμενη στα παιδιά της, αλλά και στο ζευγάρι Ντόντα-Αθηνά:

«Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, η έλλειψη με πονά… ομολογώ ότι με τον Τζιλμπέρτο ήταν όλα πιο εύκολα. Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο.

Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσα μια ελαφρότητα στο σώμα, σαν να απουσίαζα ήδη από τον γήινο κόσμο… Σας αγαπώ παιδιά… Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεις ότι δεν σε εγκατέλειψα ποτέ. Ο πατέρας σου έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο. Θα είμαι παντού για σας, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας…Ντόντα, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι … η Αθηνά δεν θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη.

Μαμά, Κάρλα, θείε, πατέρα Μπρούνο, Μασιέλ και Νταντίνο, συγγνώμη. Προσπάθησα, αλλά ο πόνος είναι κόλαση. Αισθάνομαι ειρηνικά και χαίρομαι. Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει ποιος πεθαίνει για την αγάπη. Δεν έχω εμμονές, γνωρίζω τι πάω να κάνω, η ζωή μου έγινε ένα ψέμα και εσείς ξέρετε την αλήθεια».

Σιμπέλ Ντόρσα φωτογράφιση

Η Σιμπέλ Ντόρσα και ο Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, ήταν για τον βραζιλιάνικο τύπο «το ζευγάρι 20», βαθμολογώντας τον καθένας τους με άριστα 10. Από το 2002 που γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν ευτυχισμένη, όμως η έλλειψη αρκετών χρημάτων για τον Ντόντα που ήθελε να έχει χρήματα να ξοδεύει και να κάνει μια καλή ζωή, ήταν καθημερινό πρόβλημα. Αργότερα, ήρθε και η γνωριμία του Ντόντα με την Αθηνά κι όλα άλλαξαν.

Η «κατάρα» των Ωνάση και η «κατάρα» της Σιμπέλ ενώθηκαν, και χτύπησαν με χωρισμό, τους άλλοτε ευτυχισμένους Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, με την κληρονόμο να κάνει μια ιδιαίτερη κίνηση μετά τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share