Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξομολόγηση "βόμβα" από τη Μυριέλλα Κουρεντή: Τι έγινε με τον Κατσαούνη - Είναι τελικά σε σχέση με τον Τζον;

Όλα όσα αποκάλυψε!

27 Απριλίου 2022 17:39
Εξομολόγηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός και πρώην παίχτρια του Survivor 5, Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσιμεράκι" και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά, τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζον.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: "Όταν είπα ναι στο Survivor, δεν είχα σκεφτεί σε καμία περίπτωση ότι θα μπω στο Survivor και θα φλερτάρω... Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη... αλλά επειδή δεν περνούσα καλά στην ομάδα μου. Ένα φλερτ ίσως σε βοηθήσει... σου κάνει πολύ καλό. Η συντροφικότητα με βοηθάει πολύ στη ζωή μου".

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς, ρωτά την Μυριέλλα πως στράβωσε όλο αυτό και εκείνη απαντά: "Στράβωσε μοντάζ. Δεν μπορείς να δεις σε τρεισήμισι ώρες, τι συμπεριφορά και τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησε να με ξενερώνει το πράγμα από κάποια πράγμα που έκανε στην ομάδα του... Όταν το γνώρισα όντως δεν ταιριάζαμε.., Υπήρχε έλξη αλλά στράβωσε το πράγμα με κάποια πράγματα που έκανε ο Γιώργος..."

Παράλληλα, σχετικά με τον Τζον ανέφερε: "Είμαστε συνεργάτες. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Μας ενώνει η μουσική... αλλά πέρα από αυτό υπάρχει που δεν του έχουμε βάλει ταμπέλα... δηλαδή δεν είμαστε μαζί."

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share