Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

«Θα σας τα πούμε όλα...»

27 Απριλίου 2022 13:34
Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο όταν το ζευγάρι επέστρεψε, και φυσικά δεν δίστασε να μιλήσει στην Κωνσταντίνα και τον σύντροφό της.

Από τα επαγγελματικά ξεκίνησε η συζήτηση και ως δια μαγείας έφτασε στον γάμο. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε. Ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Η Κωνσταντίνα γέλασε όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν είναι κάτι ανακοινώσιμο, με την ίδια να απαντά, «ο Βασίλης έφυγε». Κανένας από τους δύο δεν απάντησε στην ερώτηση φωτιά του Γρηγόρη Μπάκα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να λέει απλά: «Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους».

Σχεδόν όπως τη γέννησε η μαμά της: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια παύση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς την βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Η βίλα του μισού εκατομμυρίου: Αυτό είναι το «παλάτι» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Βούλα (photos)

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε κι εκείνη μια μικρή εξόρμηση έως την Κρήτη όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να να πετάξει τα ρούχα της, να φορέσει το μαγιό της και να απολαύσει τον ήλιο στην πισίνα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει.

Η ίδια αναμφίβολα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική της διανύει μια όμορφη περίοδο καθώς ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που «άναψε» φωτιές:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share