Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στο τέλος θα καταλήξουμε...» - Μίλησε δημόσια για το παιδί του ο Νίκος Μουτσινάς

Η μεγάλη προσπάθεια του παρουσιαστή

27 Απριλίου 2022 12:01
«Στο τέλος θα καταλήξουμε...» - Μίλησε δημόσια για το παιδί του ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αρκετές φορές μιλήσει για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί, με τον ίδιο να αναφέρεται στην προσπάθεια, που έχει καταβάλει για να τα καταφέρει.

Ο παρουσιαστής, που υπήρξε και σε... τηλεοπτική σχέση για πολλά χρόνια, είχε μιλήσει στο «Όλα Γκουντ» και στη Ναταλί Κάκκαβα και αναφέρθηκε στην υιοθεσία, την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και στη μητέρα του Φρόσω.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», ανέφερε στην αρχή ο δημοφιλής παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι».

Η προσπάθεια του παρουσιαστή για υιοθεσία

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον θεσμό της υιοθεσίας, και αναφέρθηκε και στη μητέρα του.

«Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Θα ήταν ωραίο οι μητέρες να ελέγχουν τα συναισθήματα. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Αν τελικά γίνει… Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός το οποίο είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό». Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως εύχεται η μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, να είναι υπερήφανη για εκείνον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share