Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν είναι μόνο επιχειρηματίας, αλλά και ηθοποιός: Το πέρασμα της Δήμητρας Κατσαφάδου από τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» (Video)

Πολυτάλαντη!

27 Απριλίου 2022 10:18
Δεν είναι μόνο επιχειρηματίας, αλλά και ηθοποιός: Το πέρασμα της Δήμητρας Κατσαφάδου από τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ένα από πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Η επιχειρηματίας και χημικός, έγινε γνωστή με την ατάκα της: "εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης" η οποία συνοδεύει τη διαφήμιση για τα προϊόντα που φτιάχνει. Η φράση αυτή έγινε viral όπως και η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε επίσης: Σπάραξε η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Μου λείπετε υπερβολικά...»

Όμως, αυτές οι διαφημίσεις δεν ήταν οι πρώτες για τη Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία έχει κάνει πέρασε από την τηλεόραση πριν γίνει επιχειρηματίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" του Open, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την πετυχημένη σειρά του Mega "Μαύρα Μεσάνυχτα" όπου στα πλάνα ήταν στο πλευρό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Δείτε το βίντεο στο 2:19:50

«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη ο Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μπροστά στο ξύλο που έριξε»

«Καταπέλτης» για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπήρξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο καταγγελλόμενο από τον Γιώργο Ψάλτου περιστατικό ξυλοδαρμού, με τον αγαπημένο ηθοποιό να το επιβεβαιώνει, αφού τονίζει πως ήταν μπροστά.

Μιλώντας στο Mega, ο ηθοποιός -ο οποίος ήταν παρών την ώρα του συμβάντος- έκανε λόγο για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον τελευταίο να επιτίθεται στον ηθοποιό και τους συνεργάτες τους να σπεύδουν την ύστατη στιγμή για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Καίει» τον ηθοποιό η νέα μαρτυρία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Πάντως, ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του απαντά με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share