Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Φύλακας-άγγελος για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί (Video)

Δεν θέλει ποια να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας

27 Απριλίου 2022 08:10
Φύλακας-άγγελος για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν στην Ελλάδα. Ήταν ο άνθρωπος που με τις καυστικές ατάκες και τις μιμήσεις του, προκαλούσε γέλιο και σατίριζε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας. Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός.

Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει. Με την ευκαιρία δείτε τον λόγο που εξαφανίστηκε.

Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι καλύτερα από πριν»

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αναφερθεί στον ηθοποιό και ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».

«Ο έρωτάς μου με τον Γιώργο Μαρίνο...» - «Βόμβα» από πασίγνωστη ηθοποιό

Αποκαλυπτική υπήρξε πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία μίλησε για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μαρίνο, αναφέροντας τη στάση του ιστορικού παρυσιαστή.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, για τον οποίο έγινε και λόγος σχετικά με την εξαφάνισή του.

Η αναφορά στον έρωτα με τον Γιώργο Μαρίνο

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και σημείωσε για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share