Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Είχε βουίξει όλη η Ελλάδα: Η άγνωστη σχέση της Τζούλιας Αλεξανδράτου με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν από τις ερωτικές ταινίες

Το σχόλιο του καλλιτέχνη όταν είχε ερωτηθεί

26 Απριλίου 2022 13:43
Είχε βουίξει όλη η Ελλάδα: Η άγνωστη σχέση της Τζούλιας Αλεξανδράτου με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν από τις ερωτικές ταινίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελούσε κάποτε κεντρικό θέμα συζήτησης στην ελληνική showbiz σε κάθε της κίνηση και, φυσικά, η άγνωστη σχέση με πασίγνωστο καλλιτέχνη είχε σχολιαστεί έντονα, με τον τελευταίο μάλιστα να τοποθετείται επί του θέματος.

Ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε πολύ καλός φίλος με την άτακτη ξανθιά της εγχώριας show bizz. Πολλές φορές στο παρελθόν η Τζούλια έκανε συχνές εμφανίσεις στο πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Ηλίας Βρεττός.

Η σχέση με τον Βρεττό και η τοποθέτηση του τραγουδιστή

Ένα από αυτά τα βράδια ήταν και η 11η Απριλίου 2009. Η Τζούλια, που σήμερα είναι αγνώριστη, ακόμη δεν είχε ταράξει το Πανελλήνιο με τις ροζ ταινίες της.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Ηλίας Βρεττός

Εκείνο το βράδυ επισκέφτηκε παρέα με την αδελφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου τον Ηλία Βρεττό όπου ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τον καλό της φίλο.

Όσο για πιθανή τους ερωτική σχέση, ο ίδιος είχε απαντήσει: «Δεν έκανα ποτέ κανένα τέτοιου είδους εξτρά. Είχα κλείσει μια συναυλία στα Τρίκαλα, σε μία διοργάνωση που είχα παρευρεθεί και πέρυσι, με χιλιάδες κόσμο και τεράστια επιτυχία. H συγκεκριμένη αφίσα βγήκε χωρίς να την ελέγξουμε, δεν ήταν της αισθητικής μας και για αυτό ακυρώθηκε η συγκεκριμένη εμφάνιση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share