Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Απαντά" στις φήμες περί χωρισμού - Το βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια

Το ταξίδι στη Μύκονο με...

26 Απριλίου 2022 13:27
Ελεονώρα Ζουγανέλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, βρέθηκε στη Μύκονο, για της ημέρες του Πάσχα, το νησί που επισκέφτηκε πλήθος διάσημων για τις διακοπές.

Παράλληλα, δες εδώ το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, αλλά και τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη, η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκε το νησί για να περάσει τις ημέρες αυτές, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε εκείνη και τον αγαπημένο της στο γνωστό εστιατόριο Lotus, στη Χώρα, τη στιγμή που συνομιλούν με τον ιδιοκτήτη και φίλο τους, Μάνο Πενταράκη.

Η κοινή τους εμφάνιση ήταν η απάντηση στις «κακές γλώσσες» που τους ήθελαν τελευταία, να περνούν κρίση στον γάμο τους και να σκέφτονται τον χωρισμό.

Όπως όλα δείχνουν, τα δημοσιεύματα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από «φήμες».

Δείτε το βίντεο

Τώρα και ψάλτρια η Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έψαλε το «Χριστός Ανέστη» σε εκκλησία στις Σπέτσες (Video)

Στις Σπέτσες περνάς τις πασχαλινές της διακοπές η γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια λατρεύει το συγκεκριμένο νησί και μάλιστα το είχε επιλέξει και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου, τον Ιούνιο του 2020.

Στον ναό του Αγίου Αντωνίου παρακολούθησε την Αναστάσιμη Ακολουθία παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρών ήταν και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε και στον άμβωνα και έψαλε το «Χριστός Ανέστη». Ο ιερέας της ενορίας και ο πατέρας της έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share